Fa cunostinta cu ceaiul tau pentru imbunatatirea sistemului imunitar

Sănătatea adevărată poate fi menținută printr-un sistem imunitar care funcționează corect. De ce să nu îți îndrepți atenția asupra sănătății tale și a sistemului imunitar?

Vremea rece este deja aici, iar noi suntem gata să îți oferim soluția pentru a avea tot timpul o imunitate de invidiat. Noi știm că în majoritatea cazurilor crezi că totul se rezolvă prin intermediul medicamentelor însă adevărata sănătate pornește din interior spre exterior! Sistemul imunitar este cel ce luptă împotriva oricăror probleme apatute în organism.

Așadar dacă îți dorești să îți tratezi corpul cu respectul pe care îl merită, am creat pentru ține WOWtea ImmuniTEA! Plantele sunt atent selecționate, formule noi, proporții constituite încât să îți garanteze că prin consumarea ceaiului vei avea un tonusul imunitar perfect și senzație de lejeritate pentru organismul tău.

immunitea_picture
green_tea

Una dintre cele mai benefice plante din lume pentru a luptă împotriva obezitătii. Efectul său vine de la capacitatea de a accelera circulația. Previne depunerea de lipide (grăsimi) și distruge plăcile grase deja acumulate.

ghimbir

Este bine cunoscut pentru beneficiile sale asupra sistemului imunitar. Are calitatea de a regla sistemul imunitar, are efect energizant asupra organismului, ajută la pierderea în greutate, combate inflamațiile și infecțiile și este aliatul tău pentru o piele frumoasă și strălucitoare.

cimbru

Hei, toată lumea știe cât de bine miroase cimbrul! Plantă medicală inegalabilă pentru proprietățile sale. Printre beneficiile cimbrului enumerăm: combaterea oboselii, reglează tranzitul intestinal, combate infecțiile și durerile de stomac și ajută în luptă împotrivă bacteriilor.

soc-negru

Odată ce natura ne poate vindeca, de ce să nu lăsăm în mâinile ei? Socul are o acțiune antinevralgica și stimulează rezistența organismului împotriva factorilor externi. Acesta este benefic și în tratarea gripei, bronșitelor, faringită dar și împotriva infecțiilor.

lemn-dulce

Am folosit special acest ingredient în ceaiul nostru pentru proprietățile acestuia de a neutraliza toxinele și de proteja organismul. Este antiinflamator și aliatul tău împotriva tratarea infecțiilor respiratorii.

astragalus

De mai bine de 5000 de ani datează această plantă iar proprietățile sale sunt magice! Susține organismul în lupta cu bacteriile, menținând în limite normale sistemul imunitar. Crește adaptabilitatea sistemului imunitar în funcție de factorii externi și ajută la buna funcționare a inimii, rinichilor și ficatului.

ehinacea

Proprietătile curative ale acestei plante sunt în continuă creștere!Echinaceea este recunoscută pentru capacitatea să de a stimula imunitatea – protejază organismului împotriva infecțiilor, bolilor și rănilor. În plus, este bogată în vitamina C.

ginko-biloba

Un adrevarat rezervor de substanțe active, cu beneficii numeroase pentru organism. Întărește metabolismul, capacitatea de concentrare, memoria, antidrepresiv, antialergic, stimulator digestiv, antiasmatic.

rodiola

“Rădăcină de aur” sau “Rădăcină arctica”)-Plantă medicinală folosită pentru a imbunătăti starea de spirit în depresie. Elimină durerile de cap în cazuri de epuizare. Mai mult decât atât, acesta poate fi utilizată, pentru imbunătătirea memoriei mentale dar și pentru sănătatea fizică. Este eficientă în a reduce timpii morți în funcționarea continuă și pentru a crește puterea musculară. Extractele de Rhodiola au nivel crescut de enzime și proteine importante pentru recuperarea musculară după efort fizic intens.

frunze-de-dud

Cui nu-i plac dudele? Dar cine a încercat frunzele? Sunt indicate în curele de slăbire, sub formă de infuzie, au beneficii în tratarea afecțiunilor digestive, întărește sistemul imunitar, tratează răceală, gripă și combate stările de insomnie.

scort%cc%a6is%cc%a6oara%cc%86

Da, ai auzit bine, scorțișoară! Aceasta are numeroase beneficii asupra sănătății și frumuseții. Este bogată în antioxidanți, ajutându-ne în luptă cu stresul. Stimulează memoria, are proprietăți antimicrobiene și stimulează funcționarea la parametrii normali a sistemului imunitar.

goji

O bogată surse de fibre, antioxidanți și vitamine. Cu calități incontestabile, acestea ajută la întărirea sistemului imunitar, prevenirea diabetului, îmbunătățirea vederii, combaterea oboselii și împiedică imbatrainirea prematură a pielii.

În plus față de un regim alimentar variat și echilibrat, ca parte a unui stil de viață sănătos, vă puteți trata cu o cană caldă de ceai WOWtea Immunitea.

Cum se bea ceaiul?

Mod de preparare și utilizare: 5-7g (1 lingură) de plante în 500 ml apă fierbinte; se lasă la infuzat 7-9 minute, se strecoară și se bea, treptat, pe parcursul întregii zile. Este recomandat să consumați de 2-3 ori pe zi cu 20 de minute înainte de masă.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos

immunitea_buy-now