Birou vintage

★★★★☆

Daca esti in cautare de birou vintage, am gasit pentru tine exact de ce ai nevoie. In plus sunt produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Am facut un top cu cele mai bune 10 birou vintage, descopera acuma care sunt. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face acest produs sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Birou vintage?

Cu o experienta de 40 de ierni in sectorul de birou vintage, este unul dintre cei mai renumiti fabricanti de mobilier cu scopul de copii si tineret din industria spaniola, cu o mare proiectie internationala in intreaga lume.

Unitram: ar fi o companie dedicata fabricarii de mobilier valoroase superioara. De mai sus de 20 de ani, Unitram produce toate tipurile de mobilier intre rattan, precum si mobilier din frasin si pin, garantand intotdeauna cele mai exclusive finisaje.

Artesania lora va ofera si Lora clasico, o linie de mobilier rafinat cu colectii de mobilier combinat dintre lemn natural si vopsit, cu modele cu scopul de dormitoare si sufragerii, delicate si impunatoare.

Si puteti plia blatul mesei dupa cum trebuie cu scopul de a oferi spatiu suplimentar. birou vintage cu oblon rulant: Un cu oblon rulant este un alt in mod retro, care are un design cu piedestal cu sertarel si o suprafata de lucru plana in partea superioara.

Liniile de productie ale lui Ricard Altes includ obiecte si mobilier care sunt integrala pictate si decorate manual si 3 linie de obiecte pictate manual si decorate cu gravuri si etichete antice.

Procesele importante la ricard altes sunt in totalitate manuale si realizate manual, care, in momentul cand sunt aplicate, confera fiecarei piese calitatea de piesa unica. Unul la un milion si fiecare tratat cu dragostea pe care o poate cumpara o opera de arta.

Masa minimalista: o reflectare si un exemplu de design minimalist, gasim cesta masa conceptualizata dintr-o singura bucata. In arbust de nuc lacuit si cu sertare intre furnir, proeminenta curbei care iese printre baza cu sertare se combina perfect cu restul liniilor drepte ale acestei piese de birou vintage

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult