Birou stand up

★★★★☆

In aceasta lista incredibila veti gasi birou stand up, dar veti avea si o mare varietate de optiuni cu diferite opinii de la profesionisti, astfel incat sa puteti alege cea mai buna optiune.

Top cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Birou stand up?

Dupa cum sugereaza si numele, birou stand up are patru suprafete de fapt care formeaza un unghi de 40 de grade, ori o forma de L. Acest tip este conceput cu privire la a se potrivi in coltul unei incaperi, dar poate fi plasat si in centrul unui spatiu mare.

Creatorul sau, Ricard Altes Cardelus, a lucrat cu repousse si gofrare in metal, emailare la foc si sculptura in lemn. De asemenea, a inventat tehnica lemnului ars si a dezvoltat primele case dintre pom cu mai multe rafturi cu destinatia de miniaturi.

Un catalog intins pentru a iti echipa casa cu produse unitram: mobilier auxiliar, dormitoare duble si pentru tineri, locuinta de zi si sufragerii. La unitram, calitatea finisajelor si a produselor sale exceptional este fundamentala, fiindca cu destinatia de unitram, satisfactia cumparatorilor este pe primul loc.

Baza, realizata intre furnir, nu efectua decat sa adauge stabilitate figurii. Un element indraznet, dar versatil, care s-ar potrivi in foarte multe case. birou stand up conceptual: cufundandu-ne intr-o tendinta mai conceptuala, dam peste cesta piesa de studiu care merita o mentiune in cesta carte de idei.

Flou: a fost creata in 1978 cu destinatia de a inova dormitorul prin dezvoltarea unei avansati culturi a somnului. Flou produce paturi de prestigiu, in care estetica si functionalitatea, precum si inovatia in materie de materiale sunt intotdeauna prezente.

Halepensis: printre 1996, face parte printre grupul halepensis, alaturi de marcile ethnic si rambulle. Halepensis are o istorie indelungata in productia de mobilier rustic din arbust de pin moale importante medie si inalta.

birou stand up in forma de L: Un in forma de L sustine la maximizarea spatiului disponibil intr-o camera, oferind in acelasi ore un spatiu de fenomen mare. Perfect cu destinatia de studenti si cu scopul de persoanele care lucreaza la distanta.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult