Birou scandinav

★★★★☆

In aceasta lista incredibila veti gasi birou scandinav, dar veti avea si o mare varietate de optiuni cu diferite opinii de la profesionisti, astfel incat sa puteti alege cea mai buna optiune.

Top cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Birou scandinav?

Pe langa fabricarea de birou scandinav cu scopul de uz casnic, efectueaza lucrari pentru hoteluri, resedinte si instalatii in general, adaptandu-se la nevoile oricare client si realizand modele care sa se potriveasca acestora.

Brandul Maison Coloniale ar fi azi grupul lider in Franta in editarea si distributia de mobilier si obiecte de la continentul asiatic, gustul sau cu scopul de tendinta asiatica in fuziune cu conceptele mediteraneene este demonstrat in toate piesele sale.

La acea vreme descoperi un singur client, iar spatiile sale erau de 50 m2. azi celda deserveste peste 1000 de clienti. Are o suprafata de 13000 m2 si un personal de 100 de lucratori, fiind prezenta la principalele targuri intre lume.

Cu toate acestea, are un capac flexibil care se rostogoleste in jos in forma de sfert de cerc pentru a ascunde suprafata birou scandinav In unele cazuri, deasupra suprafetei de lucru se descoperi dulapuri in care puteti depozita consumabilele

De atunci, la maison coloniale si-a deschis portile cu peste 40 de magazine, in proprietate ori in franciza, cu o suprafata medie de 500 mp. la maison coloniale isi ajuta dezvoltarea prin campanii publicitare puternice in presa scrisa si prin multe alte instrumente decat mass-media (brosuri, cataloage etc.).

Artesania lora iti ofera si Lora clasico, o linie de mobilier rafinat cu colectii de mobilier combinat dintre copac natural si vopsit, cu modele cu destinatia de dormitoare si sufragerii, distinse si impunatoare.

Toate piesele de birou scandinav sunt facute printre panouri de fibra dmf texturate si pom de fag la afara si placate cu melamina textila cu finisaj de in la interior. Lemnul utilizat ar fi certificat pefc, ceea ce garanteaza durabilitatea productiei sale.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult