Birou negru lucios

★★★★☆

Daca esti in cautare de birou negru lucios, am gasit pentru tine exact de ce ai nevoie. In plus sunt produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Am facut un top cu cele mai bune 10 birou negru lucios, descopera acuma care sunt. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face acest produs sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Birou negru lucios?

Ei au reusit sa reproiecteze o piesa de birou negru lucios cu scopul de a o transforma intr-un alt spatiu. Picioarele sale curbate, o reflectare a stilului colonial clasic, confera personalitate si caracter acestui element impozant. Sertarele simple, dreptunghiulare, alatura un pic de ordine si geometrie.

Birou in forma de L: Un birou in forma de L ajuta la maximizarea spatiului disponibil intr-o camera, oferind in acelasi timp un spatiu de fapt mare. Perfect pentru studenti si cu scopul de persoanele care lucreaza la distanta.

Flou: a fost creata in 1978 cu scopul de a inova dormitorul prin dezvoltarea unei recenti culturi a somnului. Flou produce paturi de prestigiu, in care estetica si functionalitatea, precum si inovatia in materie de utilaje sunt intotdeauna prezente.

Masa de sticla: conceptul de birou negru lucios a evoluat si a acceptat foarte multe schimbari in designul sau de-a lungul anilor. Astfel, masa cu trei picioare cu un singur suport s-a schimbat si s-a transformat in tot felul de modele diferite.

Artesania lora: in ultimii ani, Artesania lora a incercat sa se specializeze in finisaje concepute in totalitate manual, ceea ce confera mobilierului o vlaga si o personalitate greu de imitat. Toata mobila Artesania Lora este supusa unui proces de batere si imbatranire, cu variatii in procesul artizanal de finisare si in esentele de arbust folosite.

Artesania lora iti ofera si Lora clasico, o linie de mobilier rafinat cu colectii de mobilier combinat dintre copac natural si vopsit, cu modele cu destinatia de dormitoare si sufragerii, delicate si impunatoare.

Toate piesele de birou negru lucios sunt create din panouri de fibra dmf texturate si arbust de fag la afara si placate cu melamina textila cu finisaj de in la interior. Lemnul utilizat este certificat pefc, ceea ce garanteaza durabilitatea productiei sale.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult